Hogyan lehet szöveget beszkennelni, hogy ne képként jelenjen meg, hanem szövegként a wordban?
Tehát, kaptam rengeteg írni valót, amit valami fénymásolt lapokról kéne lemásoljak a wordba egy kicsit másképp (másbetűtipus, elrendezés, képek stb.)és azt kell kinyomtatni újra. Ez nagyon hosszadalmas munka, mert kb. 35-45 oldalról van szó. De arra gondoltam, hogy beszkennelem a szöveget a multifunckciónális HP Photosmart C4680-as nyomtatónkkal, és kiválasztom egy olyan kiterjesztést amit például a wordba bemásolok és kész is, nem kell annyit másoljak a lapról . De így nem lehet. Mindenféle kiterjesztést lehet választani, de csak úgy tudja beszkennelni, mint egy képet pl. (JPG, BMP, TIF,PDF stb.) És így néz ki: [link]
Ezt cs.eszhetem, mert ebből a képből a szöveget nem tudom bemásolni a wordba.
Most az lenne a kérdésem, hogy létezik valami program amivel ezt megtudnám csinálni? Ha igen akkor lennétek olyan szivesek a linket is megadni ahonnan letölthetném?
Köszönöm.
ahhoz sztem külön gép kell...
nekem ez csak akkor sikerül, ha én magam készítem el a pdf-file-t wordből. ha szkennelem, mindig jgp lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!