Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Egy böngészőt használunk...

Zzzzzz11111 kérdése:

Egy böngészőt használunk többen a fbook oldalunk megnyitására, melyben mentettük az e-maileket és a jelszavakat is. Hogy állítsam be a böngészőt, hogy az e-mail címek megjelenjenek a fbook ablak menüjében, de mindenki saját maga írja be a jelszavát?

Figyelt kérdés
A böngésző Chrome.

2015. jan. 5. 11:07
 1/3 anonim ***** válasza:
törlitek a jelszavakat...
2015. jan. 5. 11:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez két különböző dolog. Az email címek listája az űrlapadatok megjegyzése opcióhoz kötődik, a jelszavak megjegyzése meg -- csodák csodája -- a jelszavak megjegyzése opcióhoz. Azaz ha az elsőt bekapcsolva hagyod, a másodikat meg kikapcsolod, akkor pont azt éred el, amit szeretnél.
2015. jan. 5. 11:42
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm. A leírtak alapján megoldottam:

Beállítások > Speciális beállítások > Jelszavak és űrlapok pont alatt az Automatikus kitöltés engedélyezése és Internetes jelsavak mentése kipipázva. Az internetes jelszavak listájából kitöröltem az eddigi fbook jelszavakat.

Az Előzmények ablakban kezdeményeztem a Böngészési adatok törlését, miközben a Böngészés előzményei mellett kipipáztam az összes lehetőséget.

2015. jan. 7. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!