PCI-eszközt és SM buszvezérlőt hogy tudom megfelelően telepíteni?
Hello!
Most néztem eszközkezelőben, hogy PCI-eszköz és SM buszvezérlő mellett sárga háromszögben felkiáltójel van, azaz nincsenek helyesen telepítve. Ha megpróbálom a windows autómatikus keresés és frissítés funkcióját az nem talál semmit, de a gyártó weblapján sincs olyan driver, aminél ezeket listázná, hogy telepítésre kerülnek és minden drivert telepítettem, ami ott elérhető.
Win 7 32 bitet használok és GIGABYTE GA-FM2A55M-DS2 rev 3.0 alaplapom van.
Van egyáltalán erre a 2 eszközre külön driver?
Szia.
Próbáld ezt : manuális driverkeresés hardverazonositó alapján :
Ez tuti módszer, de sajnos nem olyan egyszerű ez sem, a sok "driver update" - általában virusos - programok miatt amit az ilyen driveres honlapok megpróbálnak rád erőltetni, illetve ez is mint minden más nagy "üzlet" és nagyon sok a fizetős honlap .
Itt a módszer : http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..
Sok sikert.
Üdv.
Gondolom van lemezed hozzá, az eszközkezelőben kattints jobb egérgombbal a problémás eszközre. Válaszd az illesztőprogram frissítése/illesztőprogram keresése a számítógépen lehetőséget, és add meg neki a CD lemezt.
Amennyiben nincs lemezed ezekre úgyis szükséged lesz [link] többnyire a chipset driver tartalmazza de ha ez nincs fent gondolom a többi sem és a win univerzális drivere futtatja ami nem szerencsés választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!