Windows kép és fax megjelenítő?
Figyelt kérdés
Előre leszögezem kezdő vagyok.:)
Szóval az a problémám,hogy újra lett telepítve a gépem.(windows xp)Eddi a windows kép és fax megjelenítőt használtam képek tömörítésére,de most eltünt,nem találom..:(Hol tudom beállítani,vagy letölteni?Nekem ez egyszerű tömörítő volt,próbáltam a winzip-et,winrart,de nem vágom:((((!Segítsetek!
Köszönöm!
Ja és még egy probléma,a gépemen be volt állítva a helyes írás javító de most az sincs,az hol tudom beállítan?
2010. febr. 5. 12:16
1/5 ThodEE GoD 

válasza:

Hát avval te nem tömörítettél az biztos:) mert egy sima kép megjelenítő, és az az alapértelmezett kép megnyitó :D
tömöríteni WINRAR-al, google...
halyesírás javítás nem a World be volt beállítva?:D
2/5 A kérdező kommentje:
hát akkor nem tom mivel tömörítettem:))))
2010. febr. 5. 12:25
3/5 anonim 

válasza:

a Windows kép és fax megjelenítőt az office-al együtt tudod feltenni.
4/5 anonim 

válasza:

a Windows XP-ben, alapból a WinZIP tömörítő van, beépítve. Jobb klikk a mappán amit be akarsz tömöríteni, majd válaszd a Küldés > Tömörített mappa parancsot. ZIP kicsomagolásnál, jobb klikk az archívumon, Az összes kibontása parancs, és követed a Varázsló utasításait.
5/5 anonim 

válasza:

az nem winzip. szóval 20 dollárt kell fizetni a beépítette program etöltéséért?! [link] . nem hiszem hogy ez lenne alapból a windowsban. az csak egy zip fájlkezelő! a winzipes dolgon kívül igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!