Wow shaman totem macro?

4 totemet nem rakhat le egyszerre, mert mi a helyzet a 0.6 sec általános CoolDown-al? Jobb helyeken ez már bughasználatnak számít.
teljesen felesleges makrózni, használj inkább totem boxot, vagy más action bar kiegészítőt.
( [link]
Nem jellemző hogy ugyanazokat a totemeket használnád partyban vagy PvP-n minden egyes szituációban (pl rugó vagy pala ellen másfélékre van szükség, felesleges makrózni, mert totemmel is ugyanúgy levágnak). Fejlődéshez nem szükséges totem, ha egyszer már farmolsz, 2 kill közben a legkisebb gondod hogy milyen totem van lenn :D

"ha meg nem értesz hozzá, ne szolj bele"
Én kérek elnézést, hogy nem egy utolsó szar törtszerveren játszok, hanem eredetin. :P
"Én kérek elnézést, hogy nem egy utolsó szar törtszerveren játszok, hanem eredetin. :P"
Ezt kb olyan emberek mondják akik nem tudták elérni azt hogy törtszerón játszhassanak és kénytelenek voltak megvenni az eredetit...:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!