Uherga11222000 kérdése:
Miért nem indul a Call of Duty 2 Multiplayer?
Figyelt kérdés
Gondoltam kicsit nosztalgiázok, és felrakom a CoD 2-t. A Multiplayer valamiért nem indul. Próbáltam patc-el, de ahhoz meg újra be kellett volna írni a Multiplayer menüben a CD kulcsot. De az meg nem indult. Újra is telepítettem, de nem adja meg magát. Windows 7 64bit Home Premium-ot használok.#nem indul #Windows 7 #patch #multiplayer #Call of Duty 2 #újratelepítés #64bit #Windows 7 Home Premium
2015. jan. 4. 14:11
2/3 anonim válasza:
talán a 64 bit a probléma .
régi játék.
3/3 anonim válasza:
Eredeti a játék?Amugy f@ szság hogy nem megy Home Premium 64biten nekem még minden kompatibitás nélkül még az 1.is ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!