(sürgős) Ezt hogyan kell megoldani Excelben?
Figyelt kérdés
Van egy informatika alapérettségi feladat, és már napok óta próbálkozok vele, de nem megy. Még youtueon is rákerestem, és az alapján megpróbáltam megcsinálni, de úgy sem. Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mi a probléma. Függvényekhez kéne segítség. Akinek van hozzá türelme, az írjon, és küldöm!
Egyébként erről lenne szó [link]
2015. jan. 4. 14:08
1/3 A kérdező kommentje:
Az ötösnél akadtam el, és onnantól kezdve nem megy.
2015. jan. 4. 14:16
2/3 coopper válasza:
Szia.
Ha az 5-ös feladatról van szó és nem valamelyik feladat 5-ös pontjáról, akkor azt nem Excel-ben kell megoldani, hanem Acces-ban.
(Ha viszont valamelyik feladat 5-ös pontja nem megy, akkor kellene az, hogy melyik feladatról is van szó.)
Sok sikert.
üdv.
3/3 A kérdező kommentje:
A honfoglalósról volt szó, de már elküldtem, szóval mindegy :D
2015. jan. 4. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!