Milyen programmal deríthetem ki, hogy mi a baja a számítógépemnek?
Figyelt kérdés
1-2 hetente 1nap játék közbe fogja magát, beakad a kép és a hang és újraindul. de az az érdekes hogy csak 1 random napon. aztán 1hétig megint jó és 1 nap megint. olyan mintha felmelegedne valami és attól. aztán megint elkezdek játszani és megint egyre sűrűbben indul újra. kikapcsolom és másnap reggel semmi baja..2015. jan. 3. 23:46
1/5 A kérdező kommentje:
csak játék közben csinálja ezt
2015. jan. 3. 23:46
2/5 anonim válasza:
túlmelegedik szerintem. ha be lehet állítani állítsd magasabb seb.-re a ventillátort vagy ha nem vegyél jobbat
3/5 A kérdező kommentje:
de az az érdekes hogy 7napból csak 1 nap csinálja, pedig átlagba minden nap játszok..
2015. jan. 4. 00:03
4/5 anonim válasza:
nekem is volt ilyen.. milyen géped van? min játszol? lehet hogy gyenge az adott játékhoz a géped
5/5 Közveszélyes Kontár válasza:
memtest86+
Ha talál valamit gariztasd ram jaid
Ilyen ritkán jelentkezö hibát ált. "kiseb" hibás ram okoza (sajnos vga vram is lehet ayzt valami gpu benchmarkal kel megprobalni elohozni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!