Miért nem megy a Call of Duty 4 Multiplayer?

Írd le mi a hiba üzenet és akkor talán tudok segíteni.
Tört játékkal pedig az összes magyar szerverre fel tudsz majd menni.
1. Elindítom -Call of Duty 4 kis képernyő előugrik-
2. Kiírta: iw3mp.exe működése leállt. A Windows megoldást keres a problémára... -tölt-
3. A program helyes működése hiba miatt megszakadt.A Windows értesíteni fogja önt, ha megoldást talál a problémára.
Ennyi, sima hibajelentés... Plussz hozzáteszem, hogy amikor először lett felrakva a win7 akkor beindítottam a játékot, felmentem egy tört magyar szeróra, és Punkbuster guid bann-t vagy mit kaptam, utána meg jött ez a hülyeség...Lehetséges, hogy a Windows 7 miatt van? Vissza kéne váltani XP-re?
Hozzáteszem:
2 ismerősömnek is Win7-je van, és nekik is vmi Punkbuster guid bant adott...Pedig jól patcheltük fel, és a pb-n is mindent jól megcsináltunk...

Huha GUID Bann az szép :P Soha sehova nem tudsz felmenni majd. (De nyugi ha újra telepíted asszem jó lesz)
De telepítsd újra és akkor talán működni fog
Itt van pár CD key telepítsd ezzel:
-WUEJ QTU8 L2TQ MGQP B73D
-E42M Y4PJ MGJU WWTQ 56CC
-YSLD LDSQ EYMJ UTD8 4BFE

ha haverjaidnak is kell(ezzel talán nem fogsz Guid bant kapni):
DEEY PPSP PGLW MJ8Y 284D
LUG8 G4MD EQPT 2WGD 2103
U8MD YWJT YQ48 JEQE 668A
Y28J EDWP 2S2D SG4D 6036
T8GW Q2E2 GEU4 SJS2 C77D

CSinűld ezt:
Vezérlőpult /Hardver és hang /Hang /Felvétel fülecske /Jobb klikk majd itt "letiltott eszközök megjelenítése" /Stereo Mix /engedélyezés
nekem nem jött össze :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!