Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem megy a Call of Duty...

Miért nem megy a Call of Duty 4 Multiplayer?

Figyelt kérdés
Tört-be letöltöttem, indítom, erre hibajelentést ír ki... Nem az a bajom, hogy tört, ezért csak 1-2 szerveren tudok játszani, hanem az, hogy hibajelentést ír ki mindig...nem értem, hogy miért, a Single az működik rendesen... Windows 7 Ultimate-em van amúgy, 64 bit-es, pár hete régi xp-m volt, azon ment, lehet, hogy ez a baj? A Win7 nem viszi a multit? Segítsetek kérlek!
2010. febr. 4. 20:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Írd le mi a hiba üzenet és akkor talán tudok segíteni.

Tört játékkal pedig az összes magyar szerverre fel tudsz majd menni.

2010. febr. 4. 21:04
 2/15 A kérdező kommentje:

1. Elindítom -Call of Duty 4 kis képernyő előugrik-

2. Kiírta: iw3mp.exe működése leállt. A Windows megoldást keres a problémára... -tölt-

3. A program helyes működése hiba miatt megszakadt.A Windows értesíteni fogja önt, ha megoldást talál a problémára.

Ennyi, sima hibajelentés... Plussz hozzáteszem, hogy amikor először lett felrakva a win7 akkor beindítottam a játékot, felmentem egy tört magyar szeróra, és Punkbuster guid bann-t vagy mit kaptam, utána meg jött ez a hülyeség...Lehetséges, hogy a Windows 7 miatt van? Vissza kéne váltani XP-re?

2010. febr. 4. 21:25
 3/15 A kérdező kommentje:

Hozzáteszem:

2 ismerősömnek is Win7-je van, és nekik is vmi Punkbuster guid bant adott...Pedig jól patcheltük fel, és a pb-n is mindent jól megcsináltunk...

2010. febr. 4. 21:40
 4/15 anonim ***** válasza:

Huha GUID Bann az szép :P Soha sehova nem tudsz felmenni majd. (De nyugi ha újra telepíted asszem jó lesz)

De telepítsd újra és akkor talán működni fog

Itt van pár CD key telepítsd ezzel:

-WUEJ QTU8 L2TQ MGQP B73D

-E42M Y4PJ MGJU WWTQ 56CC

-YSLD LDSQ EYMJ UTD8 4BFE

2010. febr. 4. 21:43
 5/15 anonim ***** válasza:

ha haverjaidnak is kell(ezzel talán nem fogsz Guid bant kapni):

DEEY PPSP PGLW MJ8Y 284D

LUG8 G4MD EQPT 2WGD 2103

U8MD YWJT YQ48 JEQE 668A

Y28J EDWP 2S2D SG4D 6036

T8GW Q2E2 GEU4 SJS2 C77D

2010. febr. 4. 21:46
 6/15 anonim ***** válasza:
Igazából sajnos igy konkréten erre nem tudom mi a megoldás vagy miért csinálja ezt, de ha újra telepíted és azokat a cd kulcsokat használod akkor talán jó lesz.
2010. febr. 4. 21:48
 7/15 A kérdező kommentje:
Ok, majd szólok nekik, de nekem nem ez a problémám már, hogy guid ban-t kapok...Elindítom, kis Call of Duty 4-es zöld kép ki jön, oszt HIBEJELENTÉST ÍR KI...És kész, nem enged a játékba...De előtte még belépett a játékba, de egyből guid ban-t kaptam...Érti mindenki?
2010. febr. 5. 06:33
 8/15 anonim ***** válasza:

CSinűld ezt:

Vezérlőpult /Hardver és hang /Hang /Felvétel fülecske /Jobb klikk majd itt "letiltott eszközök megjelenítése" /Stereo Mix /engedélyezés

nekem nem jött össze :(

2010. ápr. 30. 22:41
 9/15 anonim válasza:
nekem is volt ilyen de csak be kellett dugni egy mikrofont és jó lett XD
2010. júl. 21. 12:34
 10/15 A kérdező kommentje:
Ok, köszi a segítséget, megy minden :D
2010. aug. 9. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!