Mi lehet a GTA 4 utolsó misszió bug oka?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy minden működött a jéték során de pont az utolsó misszióban amikor a motorral fel kell ugratni a helikopterre és utána a Space-t kell nyomogatni hogy felmásszunk rá, én nyomogatom a Space-t ám csak villog a képernyő és nem mászik. Már állítottam át másik billentyűte is de akkor meg azzal villog. Egy másik misszió során amikor teherautó tetejére kellet felmászni, nem villogot ám észre vettem hogy először nem reagál de utána felmászott de itt csak villog. KÉRLEK SEGÍTSETEK!2015. jan. 2. 19:53
2/2 A kérdező kommentje:
Megoldottam, ez gyakori probléma még eredeti jatéknál is és megtaláltam a megoldást
2015. jan. 4. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!