Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy-hogy 31 gigám van szabado...

Hogy-hogy 31 gigám van szabadon a D meghajtón a 35 gigából?

Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 17:53
 1/8 A kérdező kommentje:
Megnyitottam a rejtett mappákat és ott nem voltak nagy méretű fájlok.Azokva beleszámítva van a 31 giga
2010. febr. 4. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Kérdésed így ebben a formában értelmezhetetlen. Nem adható rá helyes válasz. Én meg találgatni konkrétan nem fogok. :) No meg a többiek nagyrésze se szerintem. Gondold át mégegyszer a kérdést, és úgy írd le, hogy mások számára is érthető legyen.
2010. febr. 4. 18:03
 3/8 ThodEE GoD ***** válasza:
35 Gigabájtos mondjuk alap a vinyó papiron, arra gondolsz?O.o
2010. febr. 4. 18:16
 4/8 anonim ***** válasza:
A "hogyhogy" egy szó... SZERINTEM nagyon ügyes vagy. Csak ez a "felteszek egy értelmes kérdést" nem nagyon megy...:S
2010. febr. 4. 18:17
 5/8 A kérdező kommentje:

Na szóval:

gyorsan ítam a kérdést nem nagyon tudtam megfogalmazni bocsessz ezért.

Van egy 80 gigás vinyóm.Ebből van 3 meghajtóm .C,D és E meghajtó

a C meghajtón van 8 giga, a másik kettőn pedig 35 giga.

Megosztottam a rejtett mappákat is.A D meghajtóról szinte mindent letöröltem(maradt 25 mega rajta).Ezáltal lett szabadon 31.5 gigám a 35.5 gigából.És az lenne a kérdésem,hogy hova lett a maradék 4 gigám?Kérlek segítsetek kössz előre is.

2010. febr. 4. 18:43
 6/8 A kérdező kommentje:

MEGVAN!!!

Le kellett csak formáznom!!!

2010. febr. 4. 18:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Magyarán még volt rajta adat valahol, amit nem vettél észre. :P
2010. febr. 4. 20:02
 8/8 A kérdező kommentje:
mappákban nem volt rajta sehol semmi,csak valami foglalt 4 gigát.De már megvan,köszönöm a válaszokat azért.
2010. febr. 4. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!