Windows 8.1 driverek RM T12er laptophoz?
Szeretnék a Windows 7 helyett Windows 8.1-et felrakni.
A Gond az hoy ha felrakom akkor a driverek hiányozni fognak, vagy nem fognak működni. valahol ezen az oldalon ugyanehhez a laptophoz volt egy ilyen kérdés régebben, de már nem tudom mi volt a megoldás. a lényeg.: Windows 8.1-hez Kellene nekem az összes Driver egy RM T12er laptophoz. A gyártó oldaláról (RM) Nem tudom letölteni mert kell a laptop serial key-je, ami lekopott. nem tudok angolul így nem tudok írni a gyártónak segítségért. mit csináljak? mi ilyenkor a teendő?
Itt írják, hogyha még a gyári rendszer van a gépen, akkor a C:\RM\RMEQUIP\RMEQUIP.HTM fájl tartalmazza ezeket az infókat, de lehet, hogy a C:\RM mappában a driverek is benne vannak.
De gondolom már újra lett telepítve a Windows, és ezek a fájlok elvesztek.
Ilyen esetben az Eszközkezelőből felírnám a WLAN/LAN/VGA/AUDIO stb. eszközök Hardverazonosítóit (az eszköz > Tulajdonságok > Részletek fülön) és ezekre keresnék rá.
Ki is mentheted az aktuális driver fájlokat egy későbbi újratelepítéshez a DriverMagician programmal (a Lite verzió ingyenes):
A Win8 sokszor elfogadja a Win7 drivereket, de fel szokott ismerni sok mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!