Van olyan program, amivel el tudom mosni a mögöttem levő hátteret?
A fotó, amin alkalmaznám, egy mosdóba készült, viszont váratlanul jóra sikeredett. Szeretném feltölteni, de valószínű, hogy nem sokan kíváncsiak a kézmosókra meg a kukára...
Ha valaki elmagyarázza a program mellé, hogy ezt pontosan hogyan tehetem meg, azt külön köszönöm.
Bármelyik képszerkesztőben akár lasszóval, akár maszkolással kijelölöd magad, megfordítod a kijelölést, és ráengeded az elmosás szűrőt. Természetesen, mint oly sok esetben, ehhez sem kell Photoshopot lopnod, de érdemes valami jobb ingyenszerkesztőt, mondjuk a Gimp, RealWorld Paint, Paint.NET, Hornil StylePix programok valamelyikét letöltened.
Egy kis csavarással hasonlóról írok itt, csak ebben az esetben nem kellett ügyelni a finomabb részletekre, te persze tedd meg a magad képén:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!