Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan program, amivel el...

Van olyan program, amivel el tudom mosni a mögöttem levő hátteret?

Figyelt kérdés

A fotó, amin alkalmaznám, egy mosdóba készült, viszont váratlanul jóra sikeredett. Szeretném feltölteni, de valószínű, hogy nem sokan kíváncsiak a kézmosókra meg a kukára...

Ha valaki elmagyarázza a program mellé, hogy ezt pontosan hogyan tehetem meg, azt külön köszönöm.

2015. jan. 1. 20:45
 1/3 anonim ***** válasza:
2015. jan. 1. 20:56
 2/3 tabaki ***** válasza:

Bármelyik képszerkesztőben akár lasszóval, akár maszkolással kijelölöd magad, megfordítod a kijelölést, és ráengeded az elmosás szűrőt. Természetesen, mint oly sok esetben, ehhez sem kell Photoshopot lopnod, de érdemes valami jobb ingyenszerkesztőt, mondjuk a Gimp, RealWorld Paint, Paint.NET, Hornil StylePix programok valamelyikét letöltened.

Egy kis csavarással hasonlóról írok itt, csak ebben az esetben nem kellett ügyelni a finomabb részletekre, te persze tedd meg a magad képén:

[link]

2015. jan. 1. 22:02
 3/3 anonim ***** válasza:

-vagy így is tudod :

[link]

2015. jan. 2. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!