Miért nem nő a vga teljesítménye ha feljebb húzom MSI afterburnerrel?
core voltage +10
core clock +135
memory clock +310
és a ryse of son of rome 100% van a grafika tuning nélkül 26-29fps
tuningal is ugyan ennyi miért nem megy feljebb?
CPU nem bir töbet kelene egy eröseb
Mi a cpu és vga pontos típusa? V-Sync vagy más fps limit nincs? +10 voltage? 10% nem?
core i5 3470 3.2
msi gtx 760 oc
a programba +10 van nem %
Én azt hiszem megtaláltam a választ. Na most, 2 megoldás létezik, meglátjuk melyik passzol inkább hozzád:
1. Ugye ez egy nagyon jó kis program, viszont van, hogy már nem lehet ugye jobban feltuningolni a kártyádat, mivel a gyártó már próbálta kihozni belőle a legjobbat, a felhasználói élmény növelése érdekében, ezért már nem tudod feszegetni jobban a határokat.
2. A program nem támogatja a kártyád, ezáltal nem érzékeli az azon végrehajtott módosításokat.
Én ezt a két opciót tartom mindenképp értelmesnek, remélem segítettem neked.
Ha tetszik a válasz, kérlek nyomj egy kék pacsit ;)
hát az elsö pont: lehet igaz mer télleg gyárilag tulhuzott
a második: az nem lehet hogy nem támogatja a kártyát mer ahhoz kapott lemezen volt és onnan tettem fel,
mind1 igy marad a játék :D
adok egy zöld kezet :)
8gb ram megvan?
Max hoz cpu d csöpet lehetne magasab órajelü, és 760 is ép a max hoz elegendö kb, tehát eröseb hardverekel lehetne biztosab a stabilab fps
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!