Beraktam a gépbe egy kingston v300-as 120gb-os ssd-t (sata-2-es portra). Azt írja, hogy IDE. Kép link a leírásba. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Bementem az uefibe és átállítottam ide-ről ahci-ra majd felraktam a windows 8.1-et (leformatáltam win telepítővel)
Megnéztem az AS SSD benchmarkkal és azt írja hogy ide, még az eszközkezelő is ezt írja. UEFI-biosom van
Ki is próbáltam ezt a fixet de nem ment:
(A startovverride értéke újraindítás után mindig 3 lesz pedig az uefibe ahcira van állítva)
Ja és win telepítés után beraktam egy ide merevlemezet amin windows volt és a boot logó után levágta a rendszert,újraindítottam a gépet az ssd-ről ,de aztán leformatáltam az idés merevlemezt)
Kép az AS SSD benchmarkról: [link]
2014. dec. 30. 23:48
11/14 anonim válasza:
Na, attól, hogy azt írja, hogy "Szabványos IDE ATA/ATAPI-vezérlők" vagy valami hasonlót, még nem biztos, hogy IDE módban megy. Nekem SATA, de annyit ír még a tulajdonságaiban is csak, hogy "ATA lemez" és "Ultra DMA mode 6". Csak akkor van gáz, ha a benchmark továbbra is azt írja ki, hogy "pciide - bad", és nem azt, hogy "storahci".
12/14 A kérdező kommentje:
A benchmark azt írja hogy pcide bad
2014. dec. 31. 15:53
13/14 A kérdező kommentje:
Pedig a trim működik,de ez a világ legnagyobb rejtélye :D
Lehet hogy rossz az uefi ?
2014. dec. 31. 15:55
14/14 A kérdező kommentje:
Viszont a windows kevesebb mint 5 másodperc alatt eljut az asztalig és addig be is tölt minden drivert,stb.
2015. jan. 1. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!