Milyen progamokkal lehet pixillációt készíteni? (számítógépes programok érdekelnek, Windows 7-re)
https://www.youtube.com/watch?v=J0-VzmFHqVw#t=12
a kapott képeket egymás után beteszed mondjuk a Windows Movie maker-be
a movie makerrel már próbalkoztam, de nagyon béna
azt írja hogy videó elmentve, de csak üres feketeség. amikor megnézem
próbáltam más formátumban elmenteni, ugyanez történt akkor is egyébként köszönöm a válaszokat
direkt nem projektfájlba mentettem
mp4 volt egyszer meg valamilyen másik formátum
és maga a movie maker se tudta lejátszani
mert ahogy kész van írja a movie maker higylejátsza
direkt nem projektfájlba mentettem
mp4 volt egyszer meg valamilyen másik formátum
és maga a movie maker se tudta lejátszani
mert ahogy kész van írja a movie maker hogy lejátszás most, és az is feketén adja le
az összes tôvbi lejátszó szintúgy
Movie Maker esetén leginkább a saját WMV-formátuma esetén várható siker, de nem akarom erőltetni, mert én nem is használok Windowst, még kevésbé Movie Makert.
Régebbi kérdésekre röviden leírtam, hogy hogyan lehet állóképeket a fentebb ajánlgatott MonkeyJammel vagy Blenderrel összefűzni. Itt tulajdonképpen erről van szó, arra nincs szükség, hogy az exponálást is a program irányítsa. Tehát az a lényeg, hogy legyen egy csomó fázisképed, amelyeket teljesen hagyományosan lefotózhatsz, az összeállítást utólag is meg tudod csinálni.
még annyit szeretnêk kérdezni, hogy ugye több hangfájlt is be lehet tenni egy film alá?
minden jelenetnek más zenéje lenne
remélem megoldható a két program valamelyikével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!