Solomizo kérdése:
Blender 2.71 probléma. Hgyan tudnám ezt megoldani?
Figyelt kérdés
Abban kérném segítségeteket, hogy ezt hogy tudom kikapcsolni/megszüntetni? Link: [link]
Szóval fogom akár új objectet vagy meglévőket mozgatnám, a cursor körül kör van és a körön belül mindent mozgat... nem tudom, hogy került az oda már megint.. elmentem a munkámat folytatnám, azt megjelenik és így nem tudom pl akár magasabbra állítani a világítást vagy aljzatot... Mi az oka h ezt csinálja, és hogyan lehet ezt kikapcsolni? :/
Előre is köszönöm válaszaitokat :)
2014. dec. 29. 17:50
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de a jövőben hogyan oldható meg, hogy ne keljen kikapcsolni mindig, mert ugyebár én nem állítottam be arra ._. és köszönöm még egyszer a segítséget ^^
2014. dec. 30. 07:14
3/4 tabaki válasza:
Az egésznek a gyökerét nem tudom, viszont próbáld meg a következőt: Mikor az alaphelyzet betöltődik, semmit ne csinálj, csak ezt a bigyót kapcsold ki, utána Ctrl+U kombinációval mentsd saját beállításként. Reméljük, attól kezdve nem szívat majd.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) már nem csinálja új projecteknél sem :) Lehet, bekavart neki, hogy egyszer felraktam a 2.72 őt és nem töröltem le majd úgy raktam vissza 2.71et de ezek szerint még bugos a 2.72 ezért uninstalálva bugmentes marad :) azért gondolom ezt mert 2.70 használtam eleinte akkor nem történt legalábbis ilyen :)
2014. dec. 30. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!