Hogyan tudok pdf-et csökkenteni?
Ezt az oldalt használtam a pdf csökkentésére: [link] , viszont ezt írja ki: "Your file is already compressed incredibly well. Even our magic compression formula can't make it any smaller. Sorry."
A file mérete 3 mb, nekem viszont 1 mb-ra kellene csökkentem. Előre is köszönöm a válaszokat.
Szia.
A következőket tudom javasolni :
Adobe Acrobat Pro (fizetős) progi, amivel az teszel a PDF-fel amit szeretnél, a fenti programmal megpróbálhatod a méretet csökkenteni, bár valószinűleg nem fog sikerülni.
Virtuális pdf nyomtató, kinyomtatod az eredeti pdf-et a virtualis PDF nyomtatóra, amikben állitod a minőséget :
- bullzip : [link]
- do pdf : [link]
Illetve a harmadik javaslat : kinyomtatod vagy kimented képként a PDF-edet a kapot kép/képek méretét felére csökkented majd újra pdf-fé alakitod őket lehetőleg ne nyomtatással hanem megnyitással vagy mentéssel.
Sok sikert.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!