Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A GTA 5 vagy a Dragon Age...

Drake13 kérdése:

A GTA 5 vagy a Dragon Age Inquisition éri meg jobban PS4-re?

Figyelt kérdés
Nehéz a döntés számomra,mivel GTA-ból eddig az összes TPS résszel játszottam és megannyi boldog pillanatot szerzett nekem a játékélmény. Szörnyű nagy játéktér,humoros,laza story iszonyatos szabadsággal és sok mellékküldetéssel körítve. Ámbár a Dragon Age azért kissé félelmetes számomra,mert eddig nem játszottam a széria egyik részével sem,viszont Mass Effecthez volt szerencsém,aminek eléggé hasonlít a storykezelése információim szerint. A Dragon Age továbbá iszonyatosan szép és a map szerintem a GTA-jét is simán überelheti.Melyiket válasszam?

#GTA 5 #PlayStation 4 #Dragon Age Inquistion
2014. dec. 29. 15:00
 1/3 Göncöl Gábor válasza:

Szia!

A Grand Theft Auto V PS4-en eddig a legszebb, a Dragon Age Inquisition pedig nagyon jó játék. Én a GTA 5-öt választnám, különböző okok miatt: Mivel Boldog pillanatokat szerzett neked+ Több millió embernek.

Nem akad mert sok az FPS lagg a Dragon Age-ben.

A Gta 5-ben már megvan a First-Person mód is ami nagyot dob a játékon. A Grafika eszméletlenül szép. Ezelőtti év legtöbbet eladott játéka volt. A GameStar a magyar őt nevezte ki a legjobb felújításnak.

Remélem kielégítő volt a válaszom!:)

2014. dec. 29. 17:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményt,továbbra is várom még több ember meglátásait.
2014. dec. 29. 20:13
 3/3 anonim válasza:
Én a szerintem a Gta 5 mert sokkal jobban fut de a Dragon Age ahogyan hallottam néha szereti drop-olni az fps-t és nagyon ritkán lagg de szerintem patch megoldja. Meg a Gta 5 ben több szórakozási lehetőség van.
2014. dec. 30. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!