Valaki ajánlana nekem egy olyan videó szerkesztő programot?
Avidemux. De az elfordított kép értelemszerűen nem normál állapotú, ezért oldalszegélyeket kell hozzáadnod.
A magyar nyelvű linuxos programban Videó-->Szűrők-->Elforgatás, illetve Videó-->Szűrők-->Fekete szegély hozzáadása. Windowsra emlékeim szerint csak angol nyelven van, de a leírtak alapján nyilván megtalálod.
Szerintem meg tudod csinálni a VirtualDub vagy az XMediaRecode programokkal is, sőt gyanúm, hogy a Movie Maker is alkalmas rá, de ezeket nem tudom most kipróbálni, nincs windowsos gép a közelemben.
Köszönöm a válaszokat :)
Tabaki... Ígéretes a tipped. Annyi a baj, hogy az Avidemux nem rakja a filtereket rá a videóra, vagy csak én nem tudom próbálom órákóta de semmi ... Már szettem le különböző verziókat is mégsem ... Segíts légyszi hogy kell pl. az elforgatást rá tenni . (Angol nyelvű) ----
Mindenesetre ezt a beállítást változtasd meg (emlékeim szerint Windowsban talán nem figyelmeztet, de ugye, vagy másolunk, vagy módosítunk a videón, a kettő kizárja egymást):
Utána, magyarul: Fájl menü --> Mentés --> Videó mentése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!