Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet kikapcsolni a...

M4tyiii kérdése:

Hogyan lehet kikapcsolni a Win7-nek azt a funkcióját, ami magától lehalkítja az összes többi hangot, ha 1 kommunikációs programot észlel?

Figyelt kérdés
Az egyértelműt már próbáltam (Vezérlőpult--> Hardver és Hang--->Hang--->Kommunikáció--->Nincs művelet). A hiba továbbra is fennáll, lehet valamit a hangkártyát kéne állítani de már nagyon zavar

2014. dec. 29. 14:50
 1/4 anonim ***** válasza:
A kommunikációs programon belül próbáltad a beállításokat állítgatni? Ha nem a Windows, akkor majd a program csinálja a gondot.
2014. dec. 29. 20:43
 2/4 A kérdező kommentje:
A hangkártya driver-re gondolsz? Mert ha arra akkor próbálgattam pár dolgot de elég sok minden van benne és nem tudom hogy mit kéne esetleg még kipróbálnom.(Asus Xonar dg hangkártyám van).Egy másik kérdésben ki is tértem rá hogy valaki esetleg segíthetne rendesen beállítani
2014. dec. 29. 21:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem a hangkártya driverre gondoltam elsősorban, hanem pl. a Skype vagy hasonló program beállításaira.

Ritkán ha úgy jön ki, fel szoktam ajánlani problémáknál, hogy TeamViewer távvezérléssel szétnézek a beállítások között, ha gondolod, megnézhetem tudok-e tenni valamit, meg rendesen beállítani azt, ami neked problémát okoz.

2014. dec. 29. 21:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Örülnék neki ha tudnál segíteni ha adsz egy skype nevet vagy egy email címet akkor eltudom küldeni az Azonosítót és a jelszót.
2014. dec. 30. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!