Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kell használni az rpg...

Hogyan kell használni az rpg maker 2000-et?

Figyelt kérdés
Nem tudtok valami MAGYAR leírást vagy MAGYAR videosorozatot vagy bármi olyan MAGYARt amiből ezt megtudhatom?
2010. febr. 3. 18:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Hohó!

Nem :D

Nem tudom elmagyarázni a hogyanját mert millió dolog van benne. De eleve magyar a 2000, szóval ha nem is tudod mit csinál az adott parancs, akkor kipróbálgatod. Én csináltam egy primitív játékot benne, ilyenek voltak hogy: pl beszélt egy emberrel, ha legközelebb beszélt vele akkor már mást mondott, ha megcsinált valamit, (pl elolvasta a könyvet) és megint beszélt vele, akkor megint mást mondott. Ezt úgy csináltam, hogy az emberkére akivel beszél rákattintottam, ott beállítottam egy eventet, és állítottam be kapcsolókat, amik azt vezérlik, hogy milyen cselekmény után következhetnek be bizonyos dolgok. Volt olyanom is hogy eleredt az eső és magától hazaszaladt, el tudott tenni dolgokat és csatlakozni tudtak hozzá sokan... én sem tudtam hogy kell, ha foglalkozol vele akkor rá fogsz jönni, meg elvileg a 2000hez van előre betöltött játék, és oda bele tudsz túrni, megnézni mi hogy van. De nem egyszerű, az ajtó kinyitását, mármint hogy látszódjon hogy nyílik meg csukódik, vagy egy hónapig szarakodtam vele mire kitaláltam hogy van, és még ez csak a kinyitás, a házba nem tudtam bemenni :D

Sok szerencsét hozzá!

2010. jún. 19. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!