Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mik az eltérések a LibreOffice...

Mik az eltérések a LibreOffice és a Microsoft Office között?

Figyelt kérdés
2014. dec. 27. 11:52
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Mik az eltérések Miskolc és Székesfehérvár között? Gyakorlatilag minden, két különböző program.
2014. dec. 27. 11:59
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

LÉNYEGES különbség:

a MS. NEM ismeri fel a Libre office fájl-formátumait, és keményen fizetős!

a Libre Office ugyanakkor kezelni tudja az Összes MS Office fájl-formátumot, nem mellékesen ingyenes!

ja és a modulok nevei is különbözőek.

2014. dec. 27. 12:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Meg jo lenne egy-ket "lenyeges elteres" reven hogy dolgozathoz kell, s mar googlebe is szetneztem, s irtam egy parat, de ahanyan vagyunk annyi tapasztalat. :) foleg, hogy nem szoktam LibreOfficet hasznalni, igy nem igazan ismerem :P
2014. dec. 27. 12:08
 4/5 anonim ***** válasza:
28%

"NEM ismeri fel a Libre office fájl-formátumait"

Ez is hülyeség...

"a Libre Office ugyanakkor kezelni tudja az Összes MS Office fájl-formátumot"

Ez meg főleg. Nyiss meg vele Acess adatbázist...

2014. dec. 27. 12:16
 5/5 rondakutya ***** válasza:
Az egyetlen lényeges különbség, hogy a Libre Office jogtisztán ingyen van. Ha használtad már az MS szarjait akkor ezen is teljesen jól el fogsz igazodni. Igazából használatban nincs semmi különbség. Egy szakdolgozatot remekül meg fogsz tudni oldani vele. Én is és minden ismerősöm ezt használja. No meg nem kevés nem magyar kormányzati szerv is. Magyarok csak azért nem mert úgy korrupt a teljes vezetésünk ahogy van. Természetesen nem kevés pénzt tesz zsebre a felelős személy, hogy a teljes magyar közszerv MS függő legyen.
2015. jan. 2. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!