M4tyiii kérdése:
Van egy Asus Xonar DG hangkártyám és nem tudom hogy hogy kéne beállítani hogy a játékokban még a legapróbb hangokat is meghaljam?
Figyelt kérdés
2014. dec. 27. 09:38
1/9 soccerway válasza:
Ha jó a füled, akkor még beszerezhetsz egy jobb hangfalat/fejhallgatót is, hangkártya önmagában nem elég.
2/9 A kérdező kommentje:
Steelseries siberia v2 fülesem van szerintem azért az nemrossz
2014. dec. 29. 13:44
3/9 soccerway válasza:
Hát jó, akkor hangkártya vagy fülcsere.
4/9 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem olvas el ujra a kérdésem mert ezzel semmit nem válaszoltál rá.
2014. dec. 29. 13:57
5/9 soccerway válasza:
De jól olvastam. Állítani a hangerőn lehet, hang részleteség állítás nincs, és azért ez nem egy csúcskártya.
6/9 A kérdező kommentje:
De vannak itt ilyen dolgok hogy SPDIF out(ki/be lehet pipálni),Dolby Headphone,Audio channelt se tudom melyik lenne az ideális,nemtudom mi értelmve van a Gx módnak és a Smart volumének.
2014. dec. 29. 16:19
7/9 soccerway válasza:
De vannak itt ilyen dolgok hogy SPDIF out(ki/be lehet pipálni),Dolby Headphone,Audio channelt se tudom melyik lenne az ideális,nemtudom mi értelmve van a Gx módnak és a Smart volumének.
Ezeknek nincs köze a hangminőséghez, a dolby-tól más lesz a hang ha be van kapcsolva, játékoknál érdekes lehet, SPDIF az a digitális kimenet. A többi lényegtelen, a legjobb ha minden effekt ki van kapcsolva ami a HF gomb megnyomásával 1 gombnyomás.
8/9 A kérdező kommentje:
Ennek a Smart volumenek sincs értelme??
2014. dec. 30. 16:42
9/9 soccerway válasza:
Nem sok. Ha érdekel mi az, google vagy asus oldala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!