Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem hallanak a skypén?

Miért nem hallanak a skypén?

Figyelt kérdés
A másik felet én hallom, de ő engem nem. Mi lehet az oka? Mit és hol állítsak? Eddig jó volt. A programban a hangbeállításokat megcsináltam.
2010. febr. 3. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:

"skypén"

Ezt így is ejted? Csak kíváncsi vagyok.

2010. febr. 3. 17:34
 2/6 A kérdező kommentje:

Te erre, én meg a válaszra volnék kíváncsi! Tök jó, hogy vannak emberek akik kijavítják a másik hibáit.

SKYPON!

De tényleg a választ nem tudod?

2010. febr. 3. 18:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a Skype-on a "Próbahívást". Géphang közli veled, hogy a sípszó után mondjál valamit, aztán hallgasd vissza. Így lehet kizárni, hogy nem a hívott félnél van valami hiba. Ha nem hallod vissza, akkor a mikrofonos fülest cseréld le, az lesz hibás. (Vagy csak a mikrofon, de mindegy).
2010. febr. 8. 00:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a próbahívást, jó lett! A mikrofonom az jó,másképp is próbáltam. A gépen a hangoknál minden rendben (szerintem). Nincs a mikrofon elnémítva. De akkor miért nem hallanak? Már nagyon dühít! Köszi, hogy megpróbáltál segíteni.
2010. febr. 8. 10:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Akivel beszélsz lehet hogy töltöget. HA tölt valamit akkor általában kisebb lesz a sávszélesség és akadozik a hang.
2010. febr. 8. 11:45
 6/6 ceri ***** válasza:
Skype-ban eszközök/baállítások/hangbeállítások Válaszd ki a mikrofont. És engedélyezd az automatikus hangerőszabályozást
2010. febr. 8. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!