Miért fagy le folyamatosan az új gépen?
Figyelt kérdés
Igazából most kaptam 1 órája. Megpróbáltam feltelepíteni az Assassins creed 4 -et. Fel is telepítődött, de amikor a frissítéseket tölti le lefagy. Most hogy csak az internetet kapcsoltam be is lefagyott. Azelőtt az apukám a gépnél bogarászott és kinyomta. Ekkor bekapcsoltam és a windows azt mondta, hogy megsérülhettek fájlok. Rányomtam a kijavításra, majd késöbb elsötétedett. Bekapcsoltam, újra kezdem, és a amikor a letöltésnél járok lefagy. Azóta megtette ezt 4 szer. Procim: a8-7600k és 2X4 gb 2100mhz ramom van. Nem lehet, hogy sok neki a ram? Köszi az értelmes válaszokat. És ne kössetek belém telefonról írok.2014. dec. 24. 20:33
11/15 A kérdező kommentje:
Szóval lehet a konfig.
2014. dec. 24. 21:40
13/15 A kérdező kommentje:
Még nem jutottam el odáig. Holnap belenézünk a biosba, akkor megnézzük. Addig is reménykedek. Tudom hülyeség de letörlöm a tört fc 4-emet, ha már úgysem eredeti és ha már úgy se fut. De egy játék miatt nem fagyogat le egy gép.
2014. dec. 24. 21:55
14/15 Gábor_79 válasza:
De egy tört játéktól lefagyhat a gép. Nem tudni miket kóburáltak rajt. Persze, ha nem fut akkor nem. Na meg eredeti játéktól is lefagyhat, teszem azt gyenge tápegység miatt, de ez más történet. És minden drivert felraktatok egy óra alatt? Ha a windows is jelezte, hogy megsérültek a fájlok, akkor az mérvadó.
15/15 A kérdező kommentje:
Azóta sikerült beindítanom az AC 4-t. Tökéletesen fut ;-) A tört far cry 4-et meg törlöm. Remélem nem fog lefagyni a windows, mert az a AC-se fagyott. Mindenesetre köszönöm a segítséget.
2014. dec. 25. 01:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!