Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » LLetöltöttem youtube-ról pár...

LLetöltöttem youtube-ról pár videót és ki szeretném írni DVD-re. Milyen formátumba konvertáljam át hogy lejátsza? (Maxel -R a DVD)

Figyelt kérdés
2014. dec. 24. 13:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Hogy mi játssza le? Nem mindegy.
2014. dec. 24. 13:08
 2/9 A kérdező kommentje:
a DVD lejátszó.. nem tudom hogy konvertáljam át. avi, wmw, flv vagy mi legyen. kísérletezni nem akarok mert azért csak kárba menne egy lemez
2014. dec. 24. 13:12
 3/9 anonim ***** válasza:
MPG-nek van a legtöbb esélye. De legjobb ha megnézed, mit fogad el a lejátszó... a kézikönyvben.
2014. dec. 24. 13:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha nincs meg a kézikönyv nyugodtan rákereshetsz a DVD típusára a neten, és ott találsz róla infót milyen formátumokat fogad. Általában a hátuljára vagy az aljára szokták rányomni egy fémlapra, valahol a sorozatszám környékén. A márkával nem megyünk sokra. :) De voltaképp az Avi formátumot minden DVD lejátszó támogatja, elvégre a boltban vett filmek legtöbbjei is ebben a formátumban vannak.
2014. dec. 24. 13:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Konvertáld DVD videóba, azt minden lejátszó viszi. DvdFlick program pl. Kis menüt is készít...
2014. dec. 24. 13:30
 6/9 coopper ***** válasza:

Szia.

Az AVI-t csak akkor fogja lejátszani, ha a lejátszód tudja a DIVX-es lejátszást és a film is DIVX-es kodekkel van kódolva (ugyebár a DIVX-es kodeken kivül van még egy pár kodek amivel egy AVI filmet kódolni lehet)

Szerintem a legegyszerübb dvd-videová átkonvertáltatni (értelemszerűen a DVD-video szabvány lesz a konvertálás eredménye, mert ez minden lejátszó lejátsza (még a 10-15-éves lejátszók is)) :

"A DVD-n kiadott filmek MPEG-2 videotömörítéssel, valamint Dolby Digital AC–3 hangtömörítéssel kerülnek a lemezekre, ez utóbbi rendszerint sokcsatornás változatban. A DVD filmek adatsebessége általában 3 és 10 Mbps között van, és jellemzően a tartalomhoz alkalmazkodik."

forrás : [link]

A konvertáláshoz programok (álltalában fizetősek a programok):

- ConvertxtoDVD : [link]

- Neróvisionnal is megpróbálhatod : [link]

illetve az összes nagy progi tudja (szerintem) a DVD-videóba való mentést : Adobe, Sony , stb,stb.

Sok sikert.

üdv.

2014. dec. 24. 13:33
 7/9 anonim ***** válasza:
coopper, te mindent túl bonyolítasz? Láttam már pár hasonló hozzászólásod. És nem vagy túl meggyőző. :)
2014. dec. 24. 13:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne bántsd ő még lelkes és részletes.
2014. dec. 24. 13:44
 9/9 coopper ***** válasza:

NewFree -nek :

Próbálok segiteni és nem megbántani másokat.

Most ha azt irom, hogy baromság amit irtál, mivel nem minden DVD lejátszó játsza le az AVI filmeket (és nem minden AVI-t játszanak le az AVI-t lejátszós DVD-k), az mennyivel jobb ?

Leirtam amit tudok (az is lehet, hogy nem jól tudom, a dolgokat). Lehet, hoggy segit a kérdezőnek, vagy valaki másnak, de az is lehet, hogy igazad van és nem segit nekik mert túl bonyolult, ezt nem tudom.

A másik dolog, nem mindenki számitástechnikai zseni ezen a fórumon, ezért próbálom úgy irni a dolgokat (még ha bonyolultnak is tünik) hogy érthető legyen.

Üdv.

2014. dec. 24. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!