Üdv! Miért csinálja ezt a számítógép?
Üdvözletem. Nos, sokat játszok a gépen,és szeretnék a közeljövőben is. Egy a probléma,hogy mikor játszom egy játékon, mikor elindítom csodálatosan fut 60FPS-sel ,de egyszer gondol egyet a gép,és lecsökken 25-30-ra,majd visszaáll újra 60-ra. Ezt körülbelül úgy 10-20 másodpercig csinálja,majd tökéletesen működik. A gép paraméterei a következők:
Processzor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processzor 4400+ 2.3Ghz
RAM(ok): 4GB 2×2GB Kingmax DDRII 667Mhz-n futnak
Videókártya: Sapphire Radeon HD 6670 1GB GDDR5
Merevlemez: Samsung SP2004C 200GB-os HDD
Alaplap: MSI KA790GX, nem összetévesztendő az MSI KA790GX-M mel!
Ez nagyon játszhatatlanná teszi a játékokat,kérlek segítsetek!
Köszönöm a válaszokat,amúgy gondoltam már túlmelegedésre,mert meglehet. Lehet nagyobb ventiket kéne vennem,és jobban foglalkozni a hűtéssel.
Amúgy az 1.válaszolónak mondom,hogy tudom,hogy nem nagy a gép, Don't Starve-val játszom szépen 60FPS, majd az említett csökkenés. Kérdésem,hogyan monitorozzam a dolgokat?
A 2. válaszolótól pedig azt szeretném kérdezni,hogy hogyan lehet a BIOS-t Resetelni,mert az talán segítene.
Előre is köszönöm a további válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!