Mindenkinek ilyen a uPlay?
Figyelt kérdés
Eddig asztaliról játszottam, most lapiról és feltettem: Assassin's Creed összes részét a Unity jivételével és a Watch Dogs-ot(természetesen eredeti).A kérdésem az, hogy mikor kilépek a játékból, a uplay nem tudja szinkronizálni a mentésemet.Megpróbáltam törölni a régit a játékból is és kezdeni egyből egy másikat, de mikor kiléptem ugyan ez fogadott.Valakinek valami javaslat esetleg személyes tapasztalat??Hogy tudnék ezen túl lenni??#hiba #szinkronizálás #AC #Uplay #Watch Dogs #szinkronizálási hiba #Assassin’s Creed #Syncronization #savegames
2014. dec. 23. 23:10
1/1 anonim válasza:
nekem is ez volt a problémám.De aztán rájöttem hogyha belépsz az uplay-be azon belül az uplayt átváltod offline módra.Elinditod a játékot.Kezdesz egy ujjat.Elviszed az első mentésig aztán elmented,kilépsz és visszaváltod az uplay-t online módra.És elvileg már jó is lessz.Nekem legalábbis az volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!