Van olyan telepítő program ami tartalmazz az összes telepítendő fájlt vagy letölti azokat (ami nekem kell), ha újra telepítem a windows 8-at?
Pedig ezeket ajánlatos manuálisan feltenni.
Már csak azért is, mert ha csinálsz is egy olyan telepítőt, ami felrakja őket telepítés után, az pillanatnyilag lehet, h jó megoldás, de legközelebb már elavult verziójú programok kerülnének fel, mivel ezek többnyire rendszeresen frissülnek, viszont minden egyes telepítés előtt friss verziókkal ellátott telepítő készítése meg tovább tart, mintha a telepítés után felrakosgatod őket.
Amúgy is be kell állítgatni néhány programot telepítés után, úgyhogy jobb, ha manuálisan csinálod.
Nekem pl. van egy pendriveom, ezen tárolom azokat a programokat, amiket telepítés után fel kell tenni, így sorban végighaladok a listában, és ami kell, azt felrakom. Nem tart ez olyan sokáig.
Időnként meg frissítem a pendrive tartalmát, bár sok programból nem feltétlenül kell a legfrissebbet használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!