Miért nem tudok . Nfo fájlokat megnyitni?
Figyelt kérdés
"System Information is unable to open this .nfo file. The file might be corrupt or incompatible with this version of System Informaiton."
Segítsetek léci fontos lenne!
2014. dec. 22. 20:47
1/5 anonim válasza:
total commander-en belül f3-at nyomsz rá és vooalá
2/5 Gábor_79 válasza:
Vagy jegyzettömbel a szöveget éppen ki tudod olvasni belőle.
3/5 A kérdező kommentje:
Az utóbbi jegyzettömbös megoldással csináltam... de ez igencsak félmegoldás...:)
2014. dec. 23. 00:45
4/5 Gábor_79 válasza:
Az lényeget ki tudod nyerni vele, de elhangzott az igazi megoldás is. Annyi a különbség, hogy az értelmetlen karakterek együtt egy ábrát alkotnak, aminek nincs információ értéke, nem leszel vele előrébb, csak látsz egy "szép" képet.
5/5 A kérdező kommentje:
Valóban, de attól még félmegoldás... nehéz megtalálni a szöveget a sok értelmetlen karakter közt... a szinte végtelen sorokról nem is beszélve... de mondom, sikerült megoldanom így, szóval ettól függetlenül köszönöm:D
2014. dec. 23. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!