Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik az a program, amivel...

Melyik az a program, amivel mindenfélét lehet csinálni és egy hasravágott nyolcas az ikonja?

Figyelt kérdés
2014. dec. 21. 19:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Nemtom de irtóhasznosan hangzik.
2014. dec. 21. 19:18
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

Talan ha a 'mindenfelet' picit pontosabban megfogalmaznad...

Latszik hogy teli szunet van, es nincs lecke, elokerultek az alsosok az ertelmetlenebbnel ertelmetlenebb kerdeseikkel...

2014. dec. 21. 19:22
 3/9 tabaki ***** válasza:
Visual Studio?
2014. dec. 21. 22:15
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm 3., igen ez az! Kedves második! Gondolom a tök hasznos, heteket igénybevevő informatika feladatok a "nincs lecke" kategóriába tartoznak. Istenem, próbálnátok csak ki, milyen ez az irigyelt "csúcsszuper" iskolás élet, folyamatos nyomás több oldalról, állandó para, nincs életed, mert mikor este 5-6 órára hazaérsz, nem mondhatod, hogy de jó, mára letudtam, hanem nekiállsz tanulni, magolni másnapra, mert ezt várja Tőled a család, a tanárok, a társadalom, de miért nem vagy boldog, idióta tini, hisz ez életed legszebb kora, nem? Ja, hogy nincs egy perced magadra, az ébredező egyéniségedre? Hát az minek? De né, itt meg egy begyógyszerezte magát. Bolond volt szegény egész életében. Nem is kár az ilyenért.

Meg milyen jó az a két hét, úgy irigyli mindenki. Csak utána újabb 2 hét hajtás, nincs levegőd, nem alszol hetekszám, de tényleg tök jó az egész. Meg ugye magunk választottunk, szabad akaratból vagyunk itt. Aztán újabb hajtás év végéig, ha véletlenül nyáron szeretnél olvasni valamit, felejtsd el, ott van helyette a jóféle kötelezőolvasmány.

Na igen.

2014. dec. 21. 22:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Jaj, kisfiam, ha te azt tudnad, hogy mi kovetkezik az iskola utan...
2014. dec. 21. 22:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Pontosan. Szüleim két műszakban dolgoznak, én nyáron, méghozzá kétkezi munkát, viszont Te nagyon elfelejtetted mi volt "az előtt".
2014. dec. 21. 22:38
 7/9 tabaki ***** válasza:

„Istenem, próbálnátok csak ki, milyen ez az irigyelt "csúcsszuper" iskolás élet...”

Hátha már próbáltuk... :)

De remélem, az iskolai gyötrelmek után csakugyan olyan gyöngyéleted lesz, mint ahogyan azt most ártatlan, tiszta szívű, naivan ábrándozó mimózaként elképzeled. Előbb-utóbb majdcsak bejön valakinek, már csak Fortuna szeszélyes természete okán is. Hátha éppen te leszel az.

2014. dec. 21. 22:54
 8/9 A kérdező kommentje:
Ha úr vagy a saját életed felett, nem ellenőriznek minden reggel a névsorból, már nyert ügyed van. Most mondhatod, hogy nem teheted meg h nem vagy ott, mert kirúgnak, de legalább megteheted, hogy felmondasz. Ha inkább nem eszel, mert van valami más célod, amire kell a pénz, nem szól bele senki. Nem fog az iskolai védőnő cs***getni. Mimóza lélek, ezt imádtam. Több szenvedést éltem át, mint amit a nagykorú állampolgárok nagy része. Elvesztettem mindenkit, és mindent. Nem ismersz, én viszont ismerem az életet. És ennyi elég. De nincs jogotok leminősíteni a fiatalok szenvedését. Mert van, akinek ha a hörcsöge kipurcant, és ő ilyenkor legalább ugyanakkora fájdalmat élhet át, mint amikor te anyád siratod. Mert az érzelmeket nem a veszteség, a kiváltó ok mértéke határozza meg, hanem ahogy azt az egyén megéli. Ennyi. Nincs jogotok jobbnak, könnyebbnek feltüntetni a diákéletet, mert nem az.
2014. dec. 25. 12:15
 9/9 tabaki ***** válasza:

Nem baj, csak néhány év, hogy erősen elszégyelld magad. Azzal a mentalitással, amellyel felnőttként a magad ura lehetnél, már az iskolában is királykodhatnál -- ha olyan hallatlanul ismernéd az életet, legalább ez tiszta lehetne előtted. Ami a hörcsögös, meglehetősen ízetlen hasonlatodat illeti, gondolhatnál arra, hogy más esetleg már megtapasztalta mindkét élményt, és ennek alapján minősíti le valós szintjére a szipákolásodat.

De ám legyen, én becsszóra elhiszem, hogy sérült lélek vagy, akinek a védőnői vizsgálat nagyobb lelki gyötrelem, mint anno tíz év malenkij robot a sok fapofának, akik bezzeg nem tudtak mindent az életről. Viszont ezek után nem világos, miért arra számítasz, hogy egy mocsok főnök, az Adóhivatal vagy egy simlis üzletfél szemétkedésén rugékony inakkal átszökellsz majd, ahelyett, hogy harminc méterre a kövecses talajba döngölne?

„Nincs jogotok jobbnak, könnyebbnek feltüntetni a diákéletet, mert nem az.”

Annak ÍTÉLNI viszont igenis van, ha valaki a saját tapasztalatából beszél -- ami rólad nem mondható el. Hogy ki ismer kit, az vajon mire érv? Te talán ismersz engem, és ennek az alapján nyilatkoztatod ki, mire van jogom, és mire nem? Egyáltalán, miért erőlteted, hogy ez jogok kérdése? Szerintem erre nincs jogod...

2014. dec. 26. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!