Előző, másik partícióra telepített windows 8 visszaállítása?
Azzal már nem fogsz tudni mit kezdeni.
De miért lenne nagyon fontos elindítani? Látod a teljes meghajtót, azt mentesz le róla, amit akarsz.
Azért kellene visszakapjam azt a win 8-at mert azon fel van telepítve minden ami 2 karácsonyi ajándék elkészítéséhez szükséges, azaz ott meg vannak a projekt fájlok. Továbbá azon megfelelően van telepítve az usb-s hangkártyám amihez az új win 8-ban hiába töltöm le az új drivert a gyártó oldaláról nem működik vele, és a gyári CD-t pedig nem találom...(ez is egy karácsonyi ajándékhoz kell, hiszen amíg nem telepítem helyesen a hangkártyát addig nem tudok kimenteni az FLstudio-ból jó minőségben)
Most éppen betettem egy új winyót amin xp van. Ez látja betűjellel a win8 partícióját de nem indítja el és a JAVÍTÁS sem megy mert azt írja ki hogy a meghajtó zárolt :\
Csak magamat tudom ismételni: bármilyen fájlt át tudsz róla másolni, mert eléred a HDD-t.
Olyat meg nem tudok elképzelni, hogy egy hagyományos realtek illesztőprogramot ne lehessen feltelepíteni win8-ra.
Ha még integrált hangkártyáról lenne szó... :D
Szerintem elég értelmesen és hozzáértően írtam a kérdést ahhoz hogy ne nézzen senki ostobának... na de mindegy, igaz az ajándék elmaradt, de megtaláltam a telepítőlemezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!