Windows 8.1: Ez az alkalmazás nem nyitható meg? Többi lent.
Szóval nemrég lett egy új laptop a háznál, szépen Win 8.1 fel, de amikor el akarok indítani bármilyen Metro-s alkalmazást, ez az üzenet fogad:
Ez az alkalmazás nem nyitható meg
A(z) Zene nem nyitható meg, amíg a felhasználói fiókok felügyelete ki van kapcsolva.
Mit tudnék ez ellen tenni? állítgattam már mindenre, de nem akarja az igazat.
Szia a windows8-nak van ewgy bizonyos felbontása ami alatt nem indul el semyilyen metrós alkalmazás.
Ha megtudnád irni mekora felbontású a laptopod akkor töbet tudnék mondani.
Üdv.
A felbontás 1366x768, de semmi ilyenre nem adott jelet.
Ha csak a csúszkát húzod le, akkor nem kapcsolódik ki, csak nem mutatja a figyelmeztetéseket, legalábbis 8.x alatt. Valószínűleg a másik gépen ez van.
Ennél a gépnél meg manuálisan kikapcsoltad a registry-ben, egyéb program megtette neked, vagy esetleg a beépített rendszergazda fiókot használod. Ezekben az esetekben az UAC abszolút nem megy, ezért a metró appok se.
Ez most nem igazán tiszta nekem :/
Szóval a nagy gépen is Win 8.1 van, ezen csak annyit csináltam, hogy lehúztam a csúszkát és nem volt semmi gond, igaz itt azelőtt se volt baja.
Laptopon is lehúztam a csúszkát, nem volt jó, úgyhogy a registry-ben is átírtam 0-ra, de még így se volt jó.
Most akkor még mit tudnék tenni?
Ugyanaz a fiók van a 2 gépen, szinkronizálva vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!