Egy egyszerű kérdés, egy kezdőtől. Adobe Photoshop CS6 (64 bit) -et használtam nagyban, és épp el sikerült sajátítani egy szöveg kitörlésének a módszerét, mikor egyszer csak eltűnt a menü. Tovább lent (? )
Figyelt kérdés
Kép róla: [link]
Egyébként, lehet rettenetesen könnyű a megoldás, csak tényleg nagyon kezdő vagyok még, és a nagy örömben, amit keltett az, hogy rájöttem valamire a használatában, hogy teljesen bepöccentem a gépre, amikor eltűnt a menü...
2014. dec. 18. 20:01
1/3 tabaki válasza:
Nincs a View menüben olyan pont, hogy mutassa?
2/3 tabaki válasza:
Hm, nem is. A Window menü legalsó pontjával (Tools) próbálkozz.
3/3 csacsi2 válasza:
Beállításokban (Edit->properties)van olyan hogy alapértelmezett munkaterületek visszaállítása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!