3/7 tabaki válasza:
Nevezz Marcinak, ha értem... Ott vannak tételesen felsorolva a programnevek. Mire volt jó a kérdés? Ismertek portrérajzoló programot, mert ha nem, nesztek, itt van néhány, vagy mi?
4/7 tabaki válasza:
Jaaa... A nagy csend alapján kezdem kapiskálni, hogy nem is nekem válaszoltál, hanem magadnak. Na jó, sosem fogom megérteni a lelketeket, de egy gonddal kevesebb.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__6..
6/7 tabaki válasza:
@SimkoL:
Hadd el, itt már kár a szó :)
Ha a szegény ember magából majmot nem csinált volna, az én mesém is tovább tartott volna...
7/7 SimkoL válasza:
Hát egyik sem kapcsolódik a rajzoláshoz, kár is a drága mobilnetes biteket erre pazarolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!