Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért lagol a minecraft?

Miért lagol a minecraft?

Figyelt kérdés
a Fraps 80-90 FPS-t jelez de lagol. Ez mitől van és hogy lehet? A régi gépemen 25 FPS-el ment csak de az nem lagolt akkor itt a 80-90-el miért?
2014. dec. 18. 17:54
 1/5 anonim válasza:

Mert szar a minecraft . Köszönöm, viszlát! .

Amúgy pontosabban régen alapból nekem is ment a komunista rendszeres gépemen, de beraktak valami olyant, hogy amikor elindítasz egy world - ot akkor autómatán futtatja neked lanban, de én igazából azt mondom, hogy rakd vissza a 1.6.4 vagy az 1.4.2 vagy a 1.5.2 - t . mert én nekem igazából a 6 ig nem laggolt . de a 1.7.2 az már kicsit laggolt . a 1.7.4 meg már KATASZTRÓFA VOLT ! És én igazán nem értem mert a gépem fél millió forintba került... A Tera Rising Online - on van 78 Fps - em . A fővárosban . A téren. A központon . A 82.Ezer emberke között .

2014. dec. 18. 22:51
 2/5 anonim válasza:
remélem segítettem :D .
2014. dec. 18. 22:52
 3/5 Koczur Adrián válasza:
A MINECRAFT NEM SZAR! Nekem is szokott laggolni, szóval nyugi, próbálj megállni, hogy betöltse a teret a játékban.
2014. dec. 30. 17:37
 4/5 A kérdező kommentje:
de hát már régen betölötte ráadásulha leveszem minimumra a grafikát ugyan ez a probléma csak ott 200-300 fps között
2014. dec. 31. 12:42
 5/5 anonim válasza:
mert külön kapcsolatot létesít . 1.7.2 óta van ez a lagg mánia és lehetettlen hogy ne laggolna Bturbo gépén is laggolt akinek azért igazán menő gépe van . az eggyetlen baj az hogy valahogy amikor nyitsz egy mappot akkor állandóan elindítja zárolt lan ként . amit megnyithatsz barátaidnak . ha megnyomod a tabot látod is a létszám listát . És amúgy ha komondorod van csak akkor laggolhat.. mivel neked i7 es procid van mert máson nem fut el 200 fpsel, akkor nem lehet baj a gépeddel , de most komolyan . És a map betöltéséről annyit hogy az valahogy soha nem fog összejönni meg 3,6 quadrillion m3 (négyzetméter) egy mapp. egy block mondjuk föld block 1 m3. szóval most leírom a kedvedért : 3.600.000.000.000.000 - föld block így az eggyik síkba és hosszúságba . szóval sok sikert a map teljes betöltéséhez amit relative lehetettlen mert a "NÁZAA!!" gépe is behalna tőle . a map határokra van bontva . elősször 5 ezer majd 5 száz ezer majd 5 millió blockot tölt be . nem fogja neked a majd 4 quadmillió blockot betölteni neked elsőre a legjobb gép sem . A technika az hogy a map már megvan csak generálódik... Az internettel azaz PING el lesznek ott bajok. MMS vagy még máshogy is hívhatjuk. amit az előbb említettem, LAN indítása miatt.. remélem segítettem és már okosodtatok.. Viszlát! .
2015. jan. 4. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!