Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Windows bosszúja?

A Windows bosszúja?

Figyelt kérdés
1 napja mindig percre pontosan óránként leáll a laptopom magától. Windows 8.1 Enterprise és ahogy észrevettem, már lejárt a 90 napos próbaidőszak (kétszer is, mert egyszer rearmmal újraindítottam). És most már nem tudom rearmozni... Ezért kapcsolgat ki? Miért nem írja ki inkább, hogy aktiváljam? Mit tehetnék ez ellen, hogy mindig kikapcsolgat?

2014. dec. 16. 18:53
1 2
 11/14 tabaki ***** válasza:

@Tengor: „ha érted mire gondolok”

Miii? Ha én követni tudnám a gondolataidat, magam is inkább valami hasznos tevékenységbe kezdenék. De náladnál jobb kampányfőnököt keresve sem találok, bolond lennék visszautasítani az ajánlatodat; Már látom magam előtt a menetelő, megvezetett felhasználókat, meg ahogy a MSra gyaloggaloppos fanyúlként hull vissza önnön kicsinyes böstörködése... Ha már itt tartunk, abban is segíthetnél, hogy Bill Gates hívja meg a világ minden emberét egy McDonald'sos nagymenüre, úgyis annyi pénze van, hogy megteheti. Nekem meg nincs, és pont jól esne egy kis sültkrumli.

2014. dec. 17. 12:18
 12/14 Tengor ***** válasza:
#11, vettem főnök! Hívom Billit.
2014. dec. 17. 12:35
 13/14 tabaki ***** válasza:
Köszi, ez jól esett, a kóla is fenséges volt.
2014. dec. 17. 14:17
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem vagytok ti kicsit pihentagyúak? :D
2014. dec. 17. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!