Fiam bevállalta a tanárnál, német feliratot honnan tudok filmre letölteni?
Így neveld a sárkányod 2 című magyar nyelvű filmre keresnék német feliratot, honnan tudnám letölteni, illetve hogyan tudom a filmre szerkeszteni?
Iskolában a némettanár kért egy önként jelentkezőt, aki megoldaná. Velem a fiam itthon közölte a feladatot, de én nem nagyon értek hozzá, ha tudnál segíteni, megköszönném. Egyáltalán milyen formátumban kellene a filmet letöltenem, amire utánna rárakható? avi, mkv, dvd? És milyen program kell hozzá?
Miután letöltöd a feliratot és a filmet is, akkor a felirat nevét megváltoztatod a filmére és a lejátszó automatikusan azt fogja használni...vagy hogy is van.
Tehát pl.:
ígyneveldasárkányodathd1080blabla.avi - ez a film
ínaslolololol.srt. - ez a felirat
akkor pl. a feliratot megváltoztatod erre:
ígyneveldasárkányodathd1080blabla.srt
Kb. ennyi. :D
Én vlc-vel nézek általában mindent.
Szia.
Felirratot pediglen találsz itt a filmhez (az, hogy passzol-e hozzá az csak akkor derül ki, ha "öszzenézed" a filmet a felirattal) : [link]
Sok sikert.
üdv.
Remélem találsz megfelelő feliratot, ami nem csúszik, ha nem akkor jelezz.
Avi-ban lenne a legjobb szerintem.
Alul az xvid-es feliratot töltsd le.
Köszönöm a segítséget, sikerült a vlc-vel megoldani, miután letöltöttem és átneveztem. Csak az nem tudom, hogy a windows media playerrel miért nem működik.
Kösz mégegyszer a segítséget!
Lehet megy az VobSub nélkül is, most megnéztem...bocs.
Nálam megjelenik a felirat a WMP alatt is. Próbáld rajta: lejátszó ablakában jobb klikk-Dalszövegek és felíratok. Ha semmi, akkor marad a VobSub, ha ragaszkodsz a WMP-hez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!