Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Kérek valakit segítsen az...

TheEvil kérdése:

Kérek valakit segítsen az összes asztali iknom átváltozott jegyzettömbé?

Figyelt kérdés
Bekapcsoltam ma a gépem és azt láttam hogy az összes iko jegyzettömbösítve van

2014. dec. 15. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbáltad már: Jobb katt az ikonra Tulajdonságok>"Testreszabás" fül>Ikoncsere és ott választasz egy ikont le "Ok"-ézod és kész
2014. dec. 15. 16:17
 2/4 tabaki ***** válasza:

A szokásos lehet: Vagy az ico, vagy az exe kiterjesztést hozzárendelted a Jegyzettömbhöz. Valahogy vissza kéne állítanod a társítást.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2..

2014. dec. 15. 16:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja bocs az első válaszoló vagyok amit legelőször írtam az csak mappákkal jó de parancs ikonokkal is meg lehet csinálni csak ott a "Parancs ikon' fül és ott az ikon csere
2014. dec. 15. 16:19
 4/4 tabaki ***** válasza:

@16:17 / 16:19:

A szellemes megoldással mindössze annyi probléma szokott lenni, hogy a programok attól még nem indulnak el, hanem továbbra is a Jegyzettömböt hívják be. De persze, ne legyen igazam.

2014. dec. 15. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!