Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudok hátteret szerkesz...

Hogyan tudok hátteret szerkeszteni profin? Gyorsan?

Figyelt kérdés

eladó ruháimnak szeretnék háteret szerkeszteni, nem sok időm van, karácsonyra el akarom őket adni, és csak napi 1-2 órát vagyok otthol ez idő alatt kell megszerkesztenem őket.

Ilyen egyszínű fekete vagy fehér háteret szeretnék:

[link]

vagy ilyen efekteset:

[link]

2014. dec. 15. 11:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

ezeket hogy kell cisnalni?

hiába irod, hogy megforditam a kijelölést..stb

ezek nincsnek benen a sugoban vagy akarhol ez jön rutinból neked, de én ezt kérdem egy konkrét szoftvernél egy konkrét háttércsere lépései és a lényeg azoknak a magyarázata

2014. dec. 15. 20:52
 12/17 anonim ***** válasza:

Gyors tutorial csak itt, csak most, csak neked.

1. Megnyitod a kiválasztott képet, megnézed az adatait:

[link]

2. A szögletes lasszó eszközzel végigklikkelgeted a ruha körvonalait. Nem baj ha nem teljesen pontos a kijelölés, a Ctrl vagy Alt billentyűk nyomvatartásával hozzá tudsz adni, vagy el tudsz venni részeket. (Ezt ki kell tapasztalni, nem tudom jobban leírni.) Ha kész a kijelölés, Ctrl+c-vel vágólapra másolod.

[link]

3. Megnyitsz egy új képet, én ugyanolyan méretre állítottam be mint az eredeti- 900x900 pixel

[link]

4. Ctrl+v-vel beilleszted a ruhát. A rétegeket (layer) egymásba fésülöd (merge all layer) és elmented.

[link]

2014. dec. 15. 23:02
 13/17 tabaki ***** válasza:

A megfelelő lasszófajta neve itt kétségtelenül nem Lasszó, hanem Polygon, de a jó ég áldjon meg, mi lett volna, ha végigpróbálgatod mind a KÉT lehetséges típust? A kijelölés megfordítása pedig: Kijelölés menü > Inverz kijelölés. A többi mind ugyanaz, amit leírtam.

Sokszöglasszó, alias Polygon:

[link]

Inverz kijelölés:

[link]

Fekete hátteres Delete:

[link]

2014. dec. 16. 00:37
 14/17 anonim ***** válasza:
Ugyanazt a képet linkelted be háromszor :)
2014. dec. 16. 01:35
 15/17 tabaki ***** válasza:

@01:35:

Affenébe, igazad van, nem t'om, hogy csináltam, én se vagyok mán a régi. Vagy nem is, biztos elromlott a gépem...

Na jó, fussunk neki még egyszer, itt a két hiányzó:

Inverz: [link]

Delete: [link]

2014. dec. 16. 02:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Legalul meg egy pucér nő van :D

A tabakit nem nagy T-vel kell írni? Mert az a sakál neve a +Dzsungel könyvé"-ben.

2014. dec. 16. 02:07
 17/17 tabaki ***** válasza:
Megkövetek mindenkit, aki nem szereti a nagy fenekű, tangás néger lányokat, Miley Cyrust, Olga Jackowskát, a baseball-sapkás fiúkat, hegyes fülű tündéreket, elvont háttérképeket vagy a Lánchidat, amiért a szemüket kínoztam a linkelt ábrákkal. A tabaki meg nem a dzsungelkönyvés állatka nickje, hanem az enyém -- csupa kisbetűvel, mint nemecsek, egy szinttel a sakál alatt... Bánom egyébként a névválasztást, mint a kutya, amelyik kilencet kölykezett, azóta vagy öt Tabaki felbukkant az interneten, aki mind nem én vagyok. Sose gondoltam volna, hogy bárki más is rácuppan a hízelkedő, sunyi hulladékleső nevére, de úgy látszik, trendi, talán ő az új világrend kultúrhérosza. Legközelebb talányosabb nevet választok, de sajna, a Gyakorin már erre tettem...
2014. dec. 16. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!