Hogyan tudnám feltörni a kódolt msn naplózást?
Figyelt kérdés
Találtam a gépemen régi naplózásokat, amik nagyjából néhány évesek lehetnek. Szeretném őket elolvasni, csak az a gond, hogy nem tudom a jelszót. Mikor újratelepítettem a windowst, elfelejtettem átmásolni azt a TXT-t egy másik meghajtóra, ezért törlődött. Van olyan program amivel feltudom törni? Vagy amivel el tudom olvasni? Csomó jleszót beírtam már, de nem jó.
Encrypted log file, a kiterjesztés pedig .ple
2010. febr. 1. 19:37
1/1 anonim 

válasza:

Talán ha letörlöd a pluszt akkor az is eltünik mert elvielg a plus titkosítja, de ebben nem vagyok biztos nem csináltam még. Ez csak egy ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!