Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » GPT átalakítása MBR-re adatves...

GPT átalakítása MBR-re adatvesztés nélkül, rendszerlemezen, hogyan?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés egy előző kérdés következménye:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__6..

Tehát, mivel a linux nem ismerte meg, ezért úgy döntöttem, hogy mbr-re alakítom. Rengeteg megoldás van a neten, de mind olyan megoldást mutat ami nem rendszerlemez és többségénél törölni kell mindent. (Ehhez mondjuk nem kell sok ész, így nekem is menne parancssorból.)

A kihívás az lenne most, hogy újratelepítés NÉLKÜL hogyan oldhatnám meg?! Olvastam valahol egy klónozós megoldást is, de nem tudom, hogy viselkedne a windows visszamásolás után.

Ötletek?

(Tehát a lényeg még egyszer: GPT -> MBR (rajta windows8.1) és adatvesztés nélkül!)

Köszi előre is!

2014. dec. 13. 13:37
 1/4 A kérdező kommentje:
Most már végképp nem értem. A diskpart szerint nem gpt! Akkor ezek szerint mégis mbr? Remélem, mert akkor egyszerű lesz a megoldás..
2014. dec. 13. 13:58
 2/4 anonim ***** válasza:
A Windowsot nem lehet GPT particióra telepiteni.
2014. dec. 13. 22:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Aztán meg mérne lehetne?! Dehogynem lehet... de mbr volt, szóval nincs gond.
2014. dec. 14. 01:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért mert csak akkor lehet ha UEFI
2014. dec. 15. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!