Nero Burningal hogy lehet DvDre avi filmeket ki írni?
Nekem csak a Burning és az Express van fent. Így is lehetséges?
Én egyiknél se jöttem rá, hogy hogyan kell:S
Cdre viszont tudtam avit.
Ott akadtam el hogy:
Express: mikor hozzá akarom adni, csak a .bup .vob .ifo formátumokat jeleníti meg. Avit nem
Burning: itt megjeleníti az avit, de mikor hozzá szeretném adni..egy ablakban ez a szöveg jelenik meg.:
Néhány fájlt nem lehet az összeállításhoz hozzáadni.
Az alábbi fájlok nem lehetnek egy DVD-videó összeállítás VIDEO_TS könyvtárában. Csak a DVD-Videónak megfelelő
VIDEO_TS.IFO,
VIDEO_TS.VOB,
VIDEO_TS.BUP,
VTS_nn_0.IFO,
VTS_nn_0.VOB,
VTS_nn_0.BUP and
VTS_nn_m.VOB
fájlokat lehet a VIDEO_TS mappába másolni. Fájlokat egy eredeti DVD-Videó lemezről másolhatunk be vagy használjuk a NeroVision Express programot, hogy szabványos *.avi and *.mpg fájlokból DVD-Videót hozhassunk létre.
Vision tud konvertálni ahogy írja...
Filmeknél nem úgy van mint zenénél, hogy pl. audiocd-t írsz és mp3-at húzol bele és átkonvertálja a néró. Ha nem tudja játszani a készüléked az avit (nem divx képes), csak a dvd-videót, előbb konvertálnod kell dvd-videóba azokat, majd a konvertált mappa video_ts részét kell kiírni dvd-video formátumban Néróval. Erre ingyenes DivXtoDvd, DvdFlick. Első nem, második igen...kezeli a feliratokat is. A legjobb konvertáló viszont a ConvertXtoDvd...
Sima avi-t (nem konvertálva) dvd-re adatként kell kiírni.
A Nero Vision az jó. Nero7-et használok,(ebben benne van a N.V.) az konvertál, és írja is utána rá a lemezre.
Nekem van olyan lemezem, amire 3 avis filmet szépen átkonvertáltam DVD-Videóra ezzel.
Helo!
Nekem bup, ifo, vob file-jaim vannak és ezt szeretném _lejátszani_, majd kiíirni, esetleg aviba konvertálni.
Segítsen valaki infoguru!
Koszi!
Társítsd a VIDEO_TS.IFO fájlt a lejátszóddal. (Ne WMP ha lehet) Ha elindul a filmed, akkor kiírhatod lemezre, hiszen nem sérült. A mappa tartalmát kell kiírni >>>dvd-video<<< formátumban. Kérdés persze a mappa nagysága, remélhetőleg nem több 4.5GB-nál. Mezei dvd-re ráfér.
Avit legegyszerűbben FormatFactory-val tudsz csinálni, nem is rossz minőségben...sőt. RomEszköz/Dvd->videofájlba opcióval...
Vagy SimpleDivX, AutoGordianKnot, iso-ba mentett film esetén a legjobb FairUseWizard, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!