Adobe Premiere CS6-ban hogyan lehet relatív útvonalat megadni a fileoknak?
Megmondom őszintén ezzel már én is szívtam egy sort:
a prproj fájlt ha megnyitod jegyzettömbbel (vagy ha van xml editor még jobb) és megkeresteted benne az útvonalakat és kicseréled.
De egyébként elvileg tudnia kellene a relatív útvonalakat.
pl nekem ez van benne:
<ActualMediaFilePath>E:\FILMEK\*****_dvd\2014-04-25_09-19-46\VTS_01_1_2.avi</ActualMediaFilePath>
<RelativePath>..\..\..\..\FILMEK\*****_dvd\2014-04-25_09-19-46\VTS_01_1_2.avi</RelativePath>
csak arra kell figyelni hogy kb ugyanott legyen a projetfájl és a média
most kirpóbáltam. nekem megtalálta a fájlokat. (pedig volt egy rendszertelepítés)
arra egyébként vigyázz, hogy a cs6 ahol utoljára így tudsz mahinálni a fájlokkal. cc-től kódolva vannak
Köszönöm a válaszokat! A projekt file valójában egy sima xml file, én is találtam bene actual és relativepath változókat, csak nehezen merek belenyúlni.
Azt hittem a CC az egy más típusú verziószám és kicsit másra is való mint a cs. Minden esetre próbálkozom még.
érdekes dolog történt (a mappaszerkezet mindíg ugyan az egyébként:
[video]
_grafika
_egyeb
_video
_hang
Átmásoltam az egész video mappát a szerverre, majd töröltem az eredeti mappát. Ezáltal a szerverről megnyitott projekt file, mintha átvette volna automatikusan a relativepath értéket.
Ennek ellenére a projekt file-ban bennemaradt az eredeti (már nem létező) actualfilepath érték...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!