Farming szimulátor 2015-höz van magyaritás, magyarositás?
Figyelt kérdés
Ha igen légyszi link.2014. dec. 6. 22:06
12/20 anonim válasza:
Ha az nem működik töltsétek le ezen az oldalon a Hungarian pack-et (328 MB, berakjátok és magyar nyelvű lesz.
15/20 anonim válasza:
Mekkora királyok vagytok! Mióta szívok már itt az angollal (tudom tanulni kéne :D ) és végre magyar!!! Thx!
16/20 psycho1954 válasza:
hello elmented máshova és ott át írod az eredetit ki törlöd és bemásolod amit át írtál nekem működöt.
17/20 anonim válasza:
Nem minden esetben lehet beállítani magyarra a codex fájlban csak, ha úgy veszed meg vagy töltöd le magyarul!
18/20 jiiii válasza:
Fájl->Mentés vagy Ctrl+S, amugy alapjában véve steam_api.ini a fájl.
19/20 Penge1 válasza:
Biró Bálint 13 nevű felhasználó válasza:
Szia!
Ha nem találjátok a "codex" nevű fájlt akkor nyissátok meg a játék főmappáját ott a x64-et ! Na,ott lesz a baj,nem mindenkinek "codex" a fájl neve! Nekem pl "3DMGAME"! A léyneg,hogy a fájl típusa "Konfigurációs beállítás" legyen! Ott a ReaderProgramod segítségével keresd meg a Language szót és mint azt az előbbi felhasználók írták írd át Language=hungarian-ra!
Annyit még hozzátennék hogy akinek 32bites rendszere van annak az x86-ban kell átírni.
20/20 anonim válasza:
Sziasztok nálam steam_api.ini a fájl neve amiben át lehet írni a nyelvet és utána tökéletesen fut magyarul! Köszi a tippet amúgy!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!