A windows xp ki tudja használni a 2 magos processzort?
XP-ból a 64 biteshez szinte semmilyen driver nincs. Így innentől a kérdés erősen kilőve.
A win7 meg sokkal jobban ki van egyensúlyozva, jobban kezeli a rendszert, valszeg ezért fut jobban.
köszönöm a gyors válaszokat :)
de ilyen régen nem volt...
még régen amikor 2.6 1 magos procim volt meg 1 gb ramom akkor is befagyott de egy nap max 4 megtörtént amikor nagyon feszengettem a gép erejét itt most meg a gép ha csak a böngésző megy 1 óra alatt 10-15× lefagy majd 1 perc múlva észhez tér. Vírus nincs rajta és kipróbáltam se win 8.1-nél se win7-nél nem csinálja csakis xp-nél és a gyenge gépemen se volt ennyi fagyás
toolbarokkal nagyon vigyázok mert azokkal már a fa@szom tele van :)
oprendszerből fogalmam nincs milyen mert nekem ami volt xp-s cd-m egyszer csak elkezdett olyat csinálni, hogy bizonyos fájlokat nem olvasott be amik csak szaporodtak egész addig hogy a windows instalálása el se indult így leszedtem egyet a netről ami fogalmam nincs milyen viszont azon a gépen is használtam ugyan ezt a windows és fogalmam nincs akkor mit csináltam amit most nem vagy most mit nem csináltam amit akkor igen
honnan tudtad h 2 gb ramom van? :D és am a win7 32 és a 64 bit is nagyon jól fut eredetileg fps nyerés céljából raktam vissza az xp-t
a win 98 tud kezelni 2 magot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!