Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen program kell ahhoz,...

Milyen program kell ahhoz, hogy ha fényképet nyomtatok fotópapírra, akkor teljesen kitöltse azt a kép?

Figyelt kérdés
Mert fényképet, ha nyomtatok, akkor a kép teljesen a 10x15 -ös papír szélén van az egyik oldalon, a másikon meg van egy 2 cm-es fehér csík. És így elég csúnya. Hogy tudom teljes méretűre csinálni, vagy legalább középre helyeznia képet?
2010. jan. 31. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:
attol fug milyen OS van a gepeden? naromal esetben egy xp vagy vista vagy 7 itt nem kell semmi (windows kepnezobe nyitod meg es onnan nyomtatsz) felajalja a lehetoseget nyomtataskor
2010. jan. 31. 18:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Nézd meg a programban a nyomtatási opciókat. Jobbakban ki lehet nagyítani.
2010. jan. 31. 19:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy a nyomtatód programja engedi e. Nekem HP-m van, egy régebbi, de az csak szegéllyel nyomtat.
2010. jan. 31. 22:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem epson nyomtatóm van, és ha nem elegendő a felbontás, akkor egy pixelnyit sem nyújt rajta, akárhogy állítgatom. Szóval a méret igenis számít...
2010. máj. 30. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!