Hogyan kell letölteni Ncore-ról?
Figyelt kérdés
2014. dec. 5. 15:32
2/6 anonim válasza:
ööö úgy hogy rákattintasz a letöltés gombra?
3/6 anonim válasza:
először letöltöd a gépedre a torrentet, utána ncoron van olyan hogy letöltés szerintem megtalálod aztán ott betudod állítani hogy mien nyelv dvd formátumú vagy xvid-es szerintem a 2. jobb mert kevesebb helyet foglal. azt rátudsz keresni a filmre van a film alatt letöltés azt letöltöd de utána megjelenik Alul a letöltési fájl gomb arra még rá kell kattintani és utána megint letöltés. de ha letöltötted utána a gép automatikusan elkezdi vissza seedelni amiből nem szabad kilépni mert akkor letilt az oldal.
4/6 P.O.C. válasza:
5/6 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy az egy torrent oldal, ahová meghívóval lehet csak bekerülni (kivéve ha free reg van)... Kell egy torrent kliens a letöltéshez. (utorrent pl, de van több) Miután megvan a progi (és fel is telepítetted), az Ncore oldalán rákattintasz a letöltésre és ha lejött, már meg is nyithatod egyből. Ha a torrent progi már fel lett telepítve (pl utorrent, vagy amelyik jobban tetszett), akkor automatikusan azzal fogja megnyitni a fájlt. Ekkor beugrik a képernyődre a torrent kliens és jobb oldalt látni fogod, hogy mit is tartalmaz maga a torrent. Itt kijelölheted, hogy mely részeit nem tartod fontosnak, onnan vedd ki a pipát és "ok"... Ekkor már tölti is le a cuccot. Ha netezni is akarsz közben, akkor a torrent kliens aljánál jobb egérgombbal állítsd át (csökkentsd) a sebességet. Valahogy így..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!