Ha törlöm a Virtualboxra telepített rendszereket akkor törlődik a virtualbox által létrehozott virtuális merevlemez?
Figyelt kérdés
Fedora rendszerem van , "kísérletezés" céljából feltettem Virtualbox-ra Az OpenSuse-t és a Xubuntut. Úgy tudom hogy ilyenkor ezek a rendszerek egy virtuális merevlemezre települnek. Én a virtualboxban letöröltem ezeket , rámentem az eltávolításra , majd a minden fájl törlése opcióra. A virtualboxból eltűntek. Szóval akkor biztosan törlődik ilyenkor a virtuális merevlemez ?2014. dec. 4. 19:03
1/2 anonim válasza:
Igen. De leellenőrizheted: C/Felhasználók/Gizi/VirtualBox VMs
2/2 anonim válasza:
Kedves #1!
> "Fedora rendszerem van"
~/VirtualBox VMs alatt tudod megnézni, hogy törlődtek-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!